Bij CopyStop vinden wij het belangrijk om onze kennis over te dragen op de nieuwe generatie. Wij laten jonge en gedreven scholieren en studenten graag stage lopen in onze winkels, zodat zij kennis kunnen opdoen over onze productieprocessen en de bedrijfsstructuur. Wij merken dat tijdens de opleidingen weinig aandacht is voor de praktijk en helpen graag met de praktische kennis van onze stagiaires. Wij doen via de stagiaires theoretische kennis op. Op deze manier vullen we elkaar aan.

Stage lopen bij CopyStop betekent dat je met onze medewerkers meeloopt die je de fijne kneepjes van het vak en de industrie laten zien.

Wij bieden voor de volgende opleidingen stageplekken aan:

  • Ondernemer retail
  • Verkoper
  • Assistent verkoop/retail
  • Mediamaker
  • Verkoopspecialist
  • Boris praktijkloket
  • Snuffelstages voor middelbare scholieren.

Stage lopen bij CopyStop betekent dat je met onze medewerkers meeloopt die je de fijne kneepjes van het vak en de industrie laten zien. Zo zal je met één van onze collega’s in de winkel werken, daardoor leer je naast het gebruik van de machines en materialen ook om met klanten om te gaan.

Wat verwachten wij van een stagiaire? Voor ons is positieve inzet en enthousiasme het belangrijkste wat je meeneemt. Daarnaast is representatieve uitstraling en de bereidheid klanten te woord staan belangrijk.

Wij bieden een veilige omgeving waarbij stagiaires in teamverband leren werken. Bij gebleken geschiktheid, krijgen de stagiaires, veel verantwoordelijkheid. Wij leren onze stagiaires werken met de verschillende machines en begeleiden ze in het productieproces: van het aannemen van een bestelling tot oplevering van het eindproduct en alle communicatie daartussen.

Wij hanteren ruime openingstijden, daardoor kunnen stagiaires kiezen welke dagen en uren ze stage willen lopen.   

Wij bieden een gevarieerde stage waarbij je veel verschillende soorten werkzaamheden zal uitvoeren. Elke dag zit vol met nieuwe uitdagingen die wij samen met jou willen aangaan. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op via het e-mailadres noord@copystop.nl. Staat jouw opleiding niet in de opsomming hierboven, maar denk je wel dat je opleiding aansluit op bovenstaande beschrijving. Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Door onze samenwerking met Grafix Reclame kijk je tevens mee bij het design- en bestelproces van de producten die in de winkels worden verkocht. Bij Grafix Reclame zijn ook verschillende stageplekken voor grafische opleidingen zoals Allround-DTP, grafische vormgeving en de opleiding tot signmaker. Voor deze stageplekken kan je contact opnemen met stage@grafixreclame.nl.