Hallo ik ben Emirhan. Ik hou van kickboksen, voetballen en gamen. Ik ben bijna 18 jaar oud en ben sinds een aantal jaren werkzaam bij CopyStop. Voor mijn school moest ik stage lopen, CopyStop leek mij erg interessant. Ik ben na deze snuffelstage gevraagd of ik op de zaterdagen zou willen werken. En dat heb ik geaccepteerd. Het werk vind ik interessant, omdat ik mijn sociale en vaardigheden en zelfstandigheid verder kan ontplooien.

Bij CopyStop geven wij desgevraagd advies aan klanten over de mogelijkheden. Wij denken vrijblijvend mee met de klanten!

Doordeweeks ben ik te vinden op mijn middelbare school Cygnus. Ik zit in de eindexamenklas, weet nog niet wat ik na het examen ga doen, ben benieuwd wat er op mijn pad verschijnt.

Ik ben nagenoeg elke zaterdag werkzaam in het filiaal in Amsterdam Noord. Soms werk ik tijdens de schoolvakanties ook wel eens op doordeweekse dagen in het filiaal in Centrum. Ik vind de afwisselende werkzaamheden plezierig. Ook het werken in beide filialen vind ik prettig. Het filiaal in Noord is een begrip, het filiaal in Centrum is relatief nieuw en flink groeiend.

Het werken bij CopyStop blijft altijd leuk voor mij, doordat elke opdracht weer een nieuwe ervaring en creativiteit met zich meebrengt. Ik krijg soms opdrachten van klanten binnen, waarbij ik dan toch even mijn pet moet afdoen voor hoe creatief de mens is. Vooral tijdens deze tijden zitten mensen meer thuis en lijkt er ook meer creativiteit te zijn. Ook ik ben creatiever en preciezer geworden. Dit is en blijft namelijk een vak van precisie.

Ik ben flexibel met klanten, klanten mogen de winkel verlaten als alles naar wens is. Naast dat ik klantvriendelijk belangrijk vindt, besteed ik ook veel tijd om mijn kennis te vergroten met het werken op de computer en de  grote posterprinter. Bij CopyStop geven wij desgevraagd advies aan klanten over de mogelijkheden. Wij denken vrijblijvend mee met de klanten!