Ik ben Floris, 23 jaar oud en geboren in Amsterdam Oost.  

Mijn loopbaan bij CopyStop begon twee jaar geleden, na het afronden van mijn opleidingen Allround DTP en Grafische vormgeving. Ik ben met CopyStop in contact gekomen door verschillende stageperiodes succesvol af te ronden. Na het afronden van mijn stages ben ik in dienst getreden en heb ik samen met mijn collega’s het filiaal in het centrum van Amsterdam opgezet.

Het leukste aan mijn werk vind ik dan ook het vele contact met verschillende mensen die allemaal wat anders willen, dat maakt het elke dag weer een uitdaging.

Als ik klanten vraag naar mijn sterkste kant dan hoor ik vaak mijn sociale en behulpzame karakter, daar ben ik trots op. Ik zet graag een stapje extra om ervoor te zorgen dat klanten tevreden en met een goed gevoel de winkel verlaten. Het leukste aan mijn werk vind ik dan ook het vele contact met verschillende mensen die allemaal wat anders willen, dat maakt het elke dag weer een uitdaging. 

Zelf heb ik de dagelijkse leiding over het filiaal CopyStop Centrum op de Wijdesteeg 3B in Amsterdam. In dit filiaal word ik ondersteund door verschillende zaterdag krachten en samen zorgen wij ervoor dat alles soepel verloopt.  

In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met het organiseren van uitjes of evenementen voor mezelf en mijn vrienden. Ook volg ik het dagelijkse nieuws en verdiep ik mij in de verhalen daarachter. Daarnaast heb ik jaren honkbal gespeeld, hoewel ik nu geen wedstrijden meer speel ben ik nog vaak op het veld te vinden om toch nog in beweging te blijven.