Uit ons marktonderzoek in 2017 kwam naar voren dat in Amsterdam Noord een printshop met een bescheiden aanbod aan kantoorartikelen ontbrak terwijl daar wel groot vraag naar was. Met name uit deze behoefte is CopyStop geboren. We zijn gestart vanuit een leegstaande garage en hebben ons concept doorontwikkeld. Nu zijn we een begrip in de wijde omtrek van Noord.

Ook hebben wij een Roland grootformaat printer staan waarmee wij tot 130cm breed, dus groter dan een A0-poster en stickers kunnen drukken. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot inbinden, snijden en lamineren van uw documenten.

Ons onderscheidend vermogen ligt in de klantgerichte snelle service en toegankelijkheid van onze medewerkers. Dit realiseren we met een goed opgeleid jong en gedreven team die in de winkel de dagelijkse leiding op zich durft te nemen. CopyStop Noord is onder leiding van onze oud-stagiaire en afgestudeerd DTP-er Danny. De ontwikkeling en succes van dit filiaal is voor een groot deel op zijn conto toe te schrijven.

Bij CopyStop adviseren we onze klanten helder en maken de keuzes zo makkelijk mogelijk tegen heldere prijzen. Daarnaast bieden wij gratis gebruik aan van onze pc’s. Dit betekent dat u bij ons geen gebruiks- of opstartkosten betaalt. U betaalt alleen voor wat u afneemt. U kunt uw bestanden naar ons mailen, of meenemen op een USB, laptop of tablet, wij bieden gratis wifi in onze winkels en helpen u graag met het printen van de documenten.

Om ervoor te zorgen dat alles efficiënt en soepel verloopt hebben wij vier hoogwaardige printers waar u gebruik van kunt maken. Ook hebben wij een Roland grootformaat printer staan waarmee wij tot 130cm breed, dus groter dan een A0-poster en stickers kunnen drukken. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot inbinden, snijden en lamineren van uw documenten. 

Klanten vinden ons sterkste punt de snelheid waarmee wij helpen. Posters kunnen vaak al vier uur na bestelling bij ons opgehaald worden. De meeste printopdrachten zijn dezelfde dag klaar. Vanwege maatwerk nemen we voor het bedrukken van textiel iets meer tijd. Hiervoor kunt u altijd en vrijblijvend contact met ons opnemen.

 Het filiaal is centraal gelegen in noord, omringd door toegankelijke wegen en zijn wij per auto ook goed bereikbaar. Daarnaast bevindt zich op vijf minuten loopafstand de Noord-Zuidlijn en de pont richting Amsterdam Oost, hierdoor bent u nooit lang onderweg naar CopyStop.

Naast onze afgestudeerde DTP-er kan het voorkomen dat u wordt geholpen door een van onze stagiaires, wij vinden het belangrijk om onze kennis en ervaring te delen en bieden op dit filiaal ruimte aan maximaal drie stagiaires uit de grafische sector.  

 Wij staan klaar u snel te zien in één van onze filialen!