Mijn naam is Danny, ben 22 jaar en ben nu bijna 3 jaar werkzaam bij CopyStop. Het meest sta ik in het filiaal in Amsterdam Noord, Johan van Hasseltweg 102. Maar mocht het nodig zijn dan spring ik ook in in ons filiaal in in het Centrum van Amsterdam, Wijdesteeg 3B.

Ik krijg veel complimenten over mijn klantvriendelijkheid en de servicegerichtheid.

Ik heb verschillende opleidingen gedaan waarvan ik er één heb afgerond en dat is Allround DTP niveau 3 op het ROC van Amsterdam. Via die opleiding ben ik uiteindelijk ook bij CopyStop terecht gekomen. Voor mijn opleiding ging ik op zoek naar een stageplek, ik kwam terecht bij Grafix Reclame via vriend en nu ook collega Floris. In de derde maand van mijn stageperiode zijn de eigenaren van van start gegaan met het uitwerken van hun idee om CopyStop te beginnen. Ik werd gevraagd of ik interesse had om het idee verder uit te werken en in de praktijk te implementeren.

Ik krijg veel complimenten over mijn klantvriendelijkheid en de servicegerichtheid. Dat laatste doe ik vooral door het goed aanhoren van de wensen van de klant en die zo zorgvuldig mogelijk uit te voeren om zo de klant met een fijn gevoel de winkel te laten verlaten. 

Naast werken bij CopyStop ben ik veel met muziek bezig, in het begin alleen luisteren en sinds kort produceer ik hobbymatig ook.