Mijn naam is Sibren, ik ben 17 jaar en woon in Amsterdam. Sinds de zomer van 2019 werk ik met veel plezier bij CopyStop. Mijn hobby’s zijn onder andere basketbal, lezen en tekenen.

Door anderen wordt ik ervaren als een hardwerkende zelfstandige medewerker, serieus maar ook creatief.

Momenteel volg ik de mbo-opleiding Mediavormgever op het Mediacollege Amsterdam. Hiervoor zat ik op het vmbo van het Mediacollege. In de 3e klas heb ik bij CopyStop stage gelopen. De bedrijfsleider van CopyStop was tevreden over mij, waardoor ze na mijn stageperiode een baan hebben aangeboden. Ik werk hier tot nog toe met veel plezier.

Door anderen wordt ik ervaren als een hardwerkende zelfstandige medewerker, serieus maar ook creatief. 

Ik ben werkzaam in het filiaal in Amsterdam Centrum. De locatie spreek mij hier aan, lekker in de binnenstad. 

Ik heb een zeer afwisselende baan met veel vrijheid. Mijn werkzaamheden bestaan onder andere uit de winkel openen en sluiten, klanten helpen en adviseren, printopdrachten uitvoeren en afrekenen. Wij zijn tevens een DPD- en DHL-pakketpunt. 

Wellicht tot ziens in het filiaal CopyStop Centrum!