Mijn naam is Iggy en wil graag in de toekomst mijn eigen bedrijf oprichten. Om dit gefundeerd te realiseren volg ik de opleiding “Ondernemer retail”. Voor deze  opleiding loop ik stage (met een duur van 36 weken) bij CopyStop, gevonden via stagemarkt.nl. Ik kende het bedrijf niet.

Echte service! Hier blinkt CopyStop echt in uit!

Mijn stage bij CopyStop heeft mijn verwachtingen meermaals overtroffen en wel om de volgende redenen. Mijn enthousiasme werd gelijk al gewekt bij het lezen van de advertentie. 

Tijdens mijn sollicitatiegesprek, kwam ik voor het eerst in de winkel, de inrichting en organisatie heeft mij erg aangesproken. Tijdens het sollicitatiegesprek werd de bedrijfsfilosofie toegelicht. CopyStop is een Erkend Stage Leerbedrijf, die graag jonge ondernemende leerlingen/studenten een stageplek biedt om een kijkje te nemen in de keuken van de grafische industrie / kantoorvakhandel. 

Ik heb via de mail gesolliciteerd, kreeg dezelfde dag een uitnodiging van Danny om op gesprek te komen. Het gesprek was best kort, maar zakelijk. Voordat stage officieel begon heb ik een dag proef gedraaid. Op zo’n proefdag worden de verwachtingen uitgelegd en wordt gekeken of er een klik is. Dit was zeker het geval, de stage kon officieel beginnen.

Tijdens mijn stage heb ik plezier gehad alsook veel kennis opgedaan over de praktische kant van het vak, sociale contacten kunnen aanleggen en weet ik beter wat er allemaal bij komt kijken bij het runnen van een eigen bedrijf. Wat ik bijzonder leerzaam vond is dat ik als volwaardig medewerker werd behandeld. Er werd echt naar me geluisterd, mijn ideeën, verbetervoorstellen en initiatieven werden serieus genomen. 

Over wat er allemaal bij komt kijken bij het runnen van een bedrijf heb ik vooral geleerd hoe ik een klant het beste kan helpen / adviseren bij een goed en mooi (op maat gemaakt) product / dienst. Ook ben ik meer te weten gekomen over hoe producten worden gemaakt, besteld en gepresenteerd. Wat me altijd bij zal blijven is dat je net een extra stapje doet voor de klant wanneer een product of dienst er niet is, door bij de leverancier na te vragen of het product besteld of gemaakt kan worden. Je stuurt een klant niet zomaar de deur uit. Echte service! Hier blinkt CopyStop echt in uit!