Met de opening van ons eerste filiaal in Amsterdam Noord, in oktober 2017, is vrij snel gebleken dat ons winkelformule van doorslaggevend succes is, zowel voor de zaken als voor de levendigheid in de buurt.

Ons succesformule kenmerkt zich door professionaliteit en klantgerichte service. Wij zijn bereidt om u geheel vrijblijvend te adviseren en denken graag met u mee over wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast kunt in onze filialen altijd gebruik maken van één van onze pc’s, geheel kosteloos (wij rekenen geen start- en gebruikskosten!).

CopyStop Centrum ligt zeer centraal in Amsterdam, 2 minuten lopen vanaf de Dam.

Na dit succes is, in mei 2019 in hartje Amsterdam, ons tweede filiaal CopyStop Centrum geboren. Wij geloven in talentvolle ondernemende jongeren. Daarom bieden we deze jongeren graag stageplekken aan. Dit filiaal hebben we in samenwerking met ons oud-stagiaire Floris  opgezet. Floris is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding in dit filiaal en bereidt graag stagiaires voor om klaar te zijn voor onze verdere groei. 

CopyStop Centrum ligt zeer centraal in Amsterdam, 2 minuten lopen vanaf de Dam. Dit heeft voor u als klant het voordeel dat onze winkel zeer goed bereikbaar is en goed te combineren is met het winkelen in de stad. 

Een ander voordeel is dat we dichtbij scholen en universiteiten zitten. Speciaal voor deze studenten en docenten hebben wij een ruim assortiment aan school-, studie- en kantoorartikelen. Voor zakelijke klanten hebben wij een ruim assortiment kantoorartikelen en kunnen we u voorzien van print-, kopieer- en drukwerk alsook, diverse (textiel)bedrukking en zakelijke uitingen als reclame en belettering.

Wij staan voor u klaar! Altijd!