Wij als CopyStop bestaan uit een jong, gedreven en bekwaam team. Met onze drijfveer in gedachten streven wij ernaar dat elke klant die bij ons binnenkomt tevreden weggaat. Wij leveren graag extra service om dit mogelijk te maken. Elk filiaal wordt geleid door een ervaren medewerker die tenminste de opleiding allround DTP of grafische vormgeving heeft behaald, en al meer dan 5 jaar in de grafische industrie werkzaam is.

In combinatie met 20+ jaren ervaring, hebben we een uitgebreid netwerk en samenwerking met de grotere leveranciers. Hierdoor is bijna elke opdracht voor ons realiseerbaar.

CopyStop onderscheidt zich door een ruim aanbod aan kantoorartikelen, zorgvuldig geselecteerd. Wij richten ons naast professionals ook op creatievelingen, die diverse art-supplies bij ons kunnen bestellen.

Bij CopyStop geloven wij in eerlijke prijzen en vinden het belangrijk dat deze transparant en helder gecommuniceerd worden. Op onze website vindt u een ruim overzicht van onze diensten met prijzen. Wij rekenen geen start- en gebruikskosten voor het gebruik van onze pc’s. Heeft u vragen of opmerkingen over onze diensten of prijzen, wij staan voor u klaar. 

Wij onderscheiden ons van onze branchegenoten door onze jarenlange samenwerking met Grafix Reclame, die gespecialiseerd is grafisch design, belettering en reclame. De samenwerking kenmerkt zich door de korte lijnen, dit bespaart u geld en tijd. Onze grafische vormgevers adviseren u graag.

In combinatie met 20+ jaren ervaring, hebben we een uitgebreid netwerk en samenwerking met de grotere leveranciers. Hierdoor is bijna elke opdracht voor ons realiseerbaar.

Voor het designen en (be)drukken van posters, stickers en textiel gebruiken wij de beste kwaliteit materiaal. Wij hebben onze processen zodanig gefinetuned dat we snel kunnen leveren;  posters meestal binnen 4 uur, stickers vaak nog dezelfde dag. Textielbedrukking is meer maatwerk, neem hiervoor contact met ons op. Ook voor een vrijblijvende offerte kunt u ons altijd benaderen.  

Als CopyStop zijn wij een officiële Stage Erkend Leerbedrijf. Wij vinden het belangrijk dat de kennis en ervaring wordt overgedragen aan stagiaires. Wij zijn overtuigd dat in onze industrie het belangrijk is dat jonge studenten de kans krijgen om deel te nemen aan het (productie)proces. Wist u dat al onze huidige medewerkers hun loopbaan bij CopyStop als stagiaires zijn begonnen.

Naast drukwerk en reclame bieden wij tevens onze service aan voor het versturen en ontvangen van pakketten en post partijen. Ons personeel helpt u graag met het versturen van pakketten en post, zowel zakelijk als particulier.

Papier is goed herbruikbaar. Wij gebruiken kwalitatief papier die duurzaam is geproduceerd. Tevens bieden we ons  papierafval aan voor hergebruik. Op die manier zijn duurzaam verantwoord bezig. Tenslotte zijn onze machines geselecteerd op basis van onze milieudoelstellingen.

Heeft u vragen of wilt u uw opdracht persoonlijk bespreken, neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs.

Wij staan voor u klaar! Altijd!